Hva er de forskjellige symptomene på bryststammen?

Det er flere forskjellige bryststamme symptomer. Ulike symptomer oppstår basert på belastningens alvorlighetsgrad. Det er milde stammer, noe som gir lite ubehag. Moderate stammer kan forårsake mer smerte, så vel som hevelse og blåmerker. Verre smerter, hevelse og svakhet kan skyldes en alvorlig muskelbelastning.

De store muskler i brystet kalles pectoral muskler. Når disse musklene er strukket for langt, vanligvis under trening, kan muskelvevet rive. Dette kalles en trukket eller anstrengt muskel. Bryststammer oppstår ofte mens det er mye adrenalinpumpe gjennom systemet. Adrenalin kan forsinke begynnelsen av symptomer på bryststammen.

Symptomene på bryststammen varierer avhengig av alvorlighetsgraden av skaden. Det vanligste symptomet på en brystkreftmuskel er smerte mens du strekker eller beveger armene. Dette skyldes at pectoralmusklene er koblet til armbevegelsen. Faktisk er disse noen av de primære musklene som jobber når du gjør push-ups. Å skyve bevegelser av armene kan føre til smerte når en brystmuskulær tåre er tilstede.

Andre symptomer inkluderer muskelspasmer, hevelse og blåmerker. Hevelse og blåmerker oppstår med skaden. Det er uklart hva som faktisk forårsaker muskelspasmer, men de er forbundet med muskelstammer. En muskelspasme oppleves som en ufrivillig muskelkontraksjon. Disse kan være spesielt smertefulle, spesielt når det allerede er skade på muskel- eller senfibrene.

Tap av styrke er et annet eksempel på bryststamme symptomer. Tap av muskelstyrke oppstår vanligvis i moderate til alvorlige stammer. Et annet symptom på den alvorlige siden av brystmuskelskader er en knitrende følelse når muskelen presses med fingrene. Kalsifisering av brystmuskel er også blant bryststrammene, men dette kan bare ses med en røntgenstråle.

Svake symptomer på brystbelastning klassifiseres som en klasse 1-stamme. En mild belastning indikerer at muskelen er trukket og ingen tårer har skjedd. Disse stammene gir ubehag, men skaden er ikke dårlig nok til å forstyrre daglige aktiviteter. Det er vanligvis ingen blåmerker eller hevelse forårsaket av denne brystkreftmuskelen. Muskelstyrken forblir upåvirket.

Moderate brystbelastningssymptomer klassifiseres som en klasse 2-stamme. Dette betyr at det har vært litt skade på muskelvevet eller sener. Denne typen belastning forårsaker mer ubehag enn stamme 1-stamme og kan begrense noen fysiske aktiviteter. Grad 2-stammer kan også innebære litt blåmerker og hevelse. Noen muskel svakhet kan også oppleves.

Grad 3-stammer er reservert for alvorlige symptomer på bryststammen. Alvorlige bryststammer indikerer vanligvis at et brudd på muskelfestet til ribbenene har skjedd. Disse stammene er forbundet med alvorlig smerte, blåmerker og hevelse i brystet. Muskelstyrken er betydelig redusert.

Bryst muskelstammer kan være forårsaket av enhver aktivitet som utøver pectoral muskler. Kroniske bryststammer skyldes overdreven bruk av muskelen. Alternativt er en akutt bryststamme forårsaket av en singe, sløv skade på brystmusklene. Stammer og trekk kan forebygges ved å ordentlig oppvarme musklene før anstrengende aktivitet. Langsom oppbygging av muskelstyrken kan også bidra til å forebygge skade.