Hva er de vanligste årsakene til ledsmerter og kvalme?

Noen av de vanligste årsakene til ledsmerter og kvalme er graviditet, influensa og stress. Disse symptomene kan også oppstå på grunn av allergier eller dehydrering, så vel som med en rekke andre mindre vanlige forhold.

Under graviditeten blir en kvinne vanligvis i vekt, og den blir vanligvis distribuert på en annen måte enn kroppen hennes er vant til. Hennes føtter og ankler kan oppleve mer press enn før graviditeten, noe som resulterer i leddsmerter. Kvalme er et vanlig symptom for gravide og går vanligvis ikke forbi første trimester, selv om noen kvinner opplever kvalme gjennom hele graviditeten. Felles smerte og kvalme kan ikke oppstå samtidig under graviditet.

Influensa, eller influensa, er en viral infeksjon som har mange forskjellige symptomer. Noen ganger kan en person oppleve kvalme og oppkast når hun har influensa, eller hun kan ha andre symptomer som tretthet og ondt i halsen. Felles smerte og generell muskel svakhet er ofte en vanlig klage for personer som har influensa. Barn, eldre og gravide kvinner er mer sannsynlig å lide av influensa. De som jobber med eldre eller tar vare på barn, har også en høyere sannsynlighet for å få et influensavirus.

Stress er en svært vanlig årsak til kvalme og leddsmerter fordi personens følelser kan forårsake sterke fysiske symptomer. For mye stress kan resultere i spente muskler rundt leddene. Noen fysiske symptomer på stress kan være mageforstyrrelser, kvalme, hodepine og tretthet. Psykiske eller følelsesmessige symptomer oppstår ofte også, noe som noen ganger forverrer de fysiske symptomene.

Mange anser allergi symptomer å være bare nysing og blod skutt øyne, men ledsmerter og kvalme kan også oppstå. Noen ganger opplever en person hevelse rundt leddene når hun kommer i kontakt med noe hun er allergisk overfor. Matallergi fører ofte til at en person blir syk i magen. Andre tegn som noen ganger oppstår med kvalme, inkluderer gass, oppkast, forstoppelse og sår.

Felles smerte og kvalme kan også være et resultat av dehydrering, når det kommer mer vann ut av kroppen enn å komme inn i det. Dehydrering kan også føre til forstoppelse, bulimi og nyrestein. Smerter i leddene på grunn av dehydrering er ofte et tegn på kroppen som gråter ut for vann. Barn og eldre voksne har større risiko for dehydrering fordi nyrene ikke fungerer også, og de har svakere immunforsvar.