Hva er de vanligste indre øre infeksjon symptomer?

De vanligste indre øreinfeksjonssymptomer inkluderer tap av balanse, hodepine og svimmelhet. En person som lider av en indre øreinfeksjon kan også lide av midlertidig hørselstap, selv om dette avhenger av alvorlighetsgraden av tilstanden. Andre symptomer på tilstanden inkluderer en konstant ringing, som er kjent som tinnitus og kvalme. Oppkast kan også være forårsaket av en indre øreinfeksjon.

Alvorlighetsgraden av indre øreinfeksjonssymptomer avhenger av en rekke faktorer. For eksempel kan symptomene forverres dersom pasienten beveger seg i hodet. En person med en indre øreinfeksjon kan få det vanskelig å sove, da rulling over kan resultere i en økning i nivået av symptomer.

Svimmelhet er blant de vanligste tegnene på en indre øreinfeksjon. Dette kan forårsake spenning, selv når personen står stille. Mange beskriver denne følelsen til å være lik, men tydelig, fra en følelse av svimmelhet.

Kvalme er ofte forårsaket av en indre øreinfeksjon. Selv om de fleste symptomer på et indreørproblem går bort alene, kan medisiner gis til en pasient for å kontrollere og redusere den intense og ubehagelige kvalme. Oppkast kan eller ikke følge dette symptomet.

Tinnitus er en tilstand som kan skyldes en rekke problemer, inkludert en indre øreinfeksjon. Dette medfører en konstant ringelyd i øret som er mest merkbar på stille steder. Vanligvis vil tinnituslyder forårsaket av en infeksjon forsvinne uten behandling, men de kan være frustrerende å håndtere.

I de fleste tilfeller varer symptomer på indre øreinfeksjoner i flere dager, selv om de i verste fall kan vare i flere uker. Dessverre, noen infeksjoner som kommer tilbake til de er behandlet riktig. Det er derfor viktig, for en person som lider av symptomer for å besøke en lege. Det er også flere alvorlige forhold som kan forårsake lignende symptomer, noe som er en annen grunn til at en profesjonell medisinsk undersøkelse er viktig.

Symptomer på øreinfeksjon kan være et tegn på en tilstand som kalles Meniere sykdommer. Dette kan forårsake symptomer som kvalme, oppkast og tinnitus, men er mer alvorlig enn en vanlig infeksjon. Tilstanden er klassifisert som en sykdom i det indre øre og forårsaker en stor mengde væske å bygge opp. Diagnose av problemet kan være vanskelig, men hvis personen har lidd av indre øre symptomer i lang tid, kan det være en potensiell årsak.