Hva er funksjonene til høyre hjerne?

Funksjonene på høyre side av hjernen klassifiseres vanligvis som “følelsesfunksjonene”. Høyre hjernefunksjoner kan omfatte forståelsen av betydningen bak hvordan ting fungerer eller hvorfor de eksisterer, evnen til å se det store bildet og være en fremtids-tenker, samt kapasiteten til en aktiv fantasi. På samme måte er høyre side av hjernen også antatt å være ansvarlig for å forstå begreper som religion og filosofi. Evnen til å sette pris på og / eller lage musikk og kunst er også antatt å være basert på høyre side av hjernen.

Den venstre side av hjernen kan gjenkjenne et objekt med navn eller tittel, for eksempel en penn. Den høyre side av hjernen, derimot, kan forklare hva en penn brukes til og hvordan den ble utviklet. Den høyre side av hjernen er også ansvarlig for å gjenkjenne forskjellige symboler og bilder, i stedet for å fokusere på ord. Dette gjør at høyre side av hjernen er ansvarlig for å forstå konseptuelle ideer og informasjon.

Med hensyn til kommunikasjonsferdigheter er det enkeltpersoner med en dominerende høyre side av hjernens hjerne, ofte avhengige av bevegelser og følelser for å formidle det de ønsker å kommunisere, mens hjernenes folk fokuserer på ord og informasjonen i dem. På samme måte er funksjonene på høyre side av hjernen sies å inkludere evnen til å se utover detaljer og komponenter for å se den større ordningen av ting. Personer med overordnede høyre hjerner er ofte innovatører, ser frem til en fremtid for muligheter, i motsetning til en fortid full av fakta.

Høyre side av hjernen er fokusert på å tro og forstå, gjør det ansvarlig for forståelse eller mindre håndgripelige ideer. Denne siden av hjernen er ikke nødvendigvis avhengig av fakta eller data for å utvikle forståelse. I stedet bruker den tro og teorier for å etablere forståelse for ting, og gjør det til et hjem for en persons fantasi.

Høyre hjernefunksjoner er også svært sentrert rundt kreativitet. De fleste musikere og artister stole på følelser og følelser for å lykkes med å bringe sine kreasjoner til liv. Høyre side av hjernen huser ikke bare evnen til å ta ideer og følelser og gjøre dem til konkrete gjenstander, for eksempel en sang eller en panting, men det gir også en person muligheten til å sette pris på musikk og kunst på et mer organisk nivå – Dette er motsatt til den mer vitenskapelige tilnærmingen som venstre hjerne bruker til å forstå disse områdene. Dette er også en grunn til at de fleste med dominerende høyre hjerner sies å følge hjerter, da følelser ofte er en viktig faktor i eventuelle vurderinger eller beslutninger de gjør.